pure-food-concepts-header-home

Het is zover: Pure Food Concepts is live!

Welkom op Pure Food Concepts!
Wat begon met een leuk idee aan de keukentafel, is binnen 7 weken uitgegroeid tot een compleet platform.

Hoe het begon

Natuurlijk is het niet helemaal zo simpel gegaan als hierboven beschreven. Want we zijn al veel langer bezig dan 7 weken. Dat wil zeggen: Pure Food Concepts is ontstaan uit de succesformule van maaltijdservice Puur Deliz

Met een passie voor (h)eerlijk eten, puur, duurzaam en de wens om een maaltijdservice te starten vanuit huis. Op eigen voorwaarden heerlijke maaltijden bereiden in eigen keuken, om op die manier klanten een ware smaakbeleving aan huis te bezorgen. Dat was het idee achter Puur Deliz. Het begon als droom en groeide uit tot een enorm succes. En vanuit dat succes is Pure Food Concepts ontstaan. Een totaalconcept waar je alles vindt wat je nodig hebt, om je eigen succesvolle maaltijdservice te beginnen.

Inmiddels is het zover dat Puur Deliz wekelijks uitverkocht is. Vaste klanten en mensen die zeker willen zijn van het comfort van een dagje niet te hoeven koken, maken gebruik van een abonnement op de maaltijdservice.

Teamwork makes the dream work

De kennis en ervaring die de afgelopen jaren is opgedaan, staat aan de basis van Pure Food Concepts. En het idee om de succesformule van Puur Deliz om te zetten in een platform, is echt binnen 7 weken uitgewerkt en neergezet. Stiekem zijn we daar eigenlijk best een klein beetje trots op. Achter de schermen was het hard werken, veel heen en weer mailen/appen, aanpassen, bijschaven en nog harder werken. Maar het is gelukt! Op Pure Food Concepts staat een team van experts voor je klaar om jou te helpen met het opzetten van een succesvolle maaltijdservice. Benieuwd naar ons enthousiaste team?
Je vindt ons hier

Pure Food Concepts

Heb jij een passie voor (h)eerlijk eten en de ambitie om een eigen maaltijdservice te starten? Wil je werken vanuit je eigen keuken, op jouw eigen voorwaarden en genieten van volledige vrijheid? Wij bieden je alle tools om meteen van start te kunnen gaan. Je maakt gebruik van onze expertise en bepaalt zelf wat je nodig hebt om van jouw business een succes te maken. Laat je inspireren, kijk rustig rond op onze website en we horen graag wat we voor je kunnen betekenen.