Het team

Er staat een team van professionals klaar om jou met passie en enthousiasme verder te brengen. Hieronder vind je de gezichten achter Pure Food Concepts. 

Het Team

all things food

Silvia Tatti

Alle lekkere recepten van Pure Food Concepts komen uit haar keuken. Silvia combineert haar Italiaanse roots en passie voor puur en onbewerkt eten met jarenlange ondernemerservaring.

all things business

Han Koning

Het brein achter de hele operatie. Han, de man van Silvia, heeft het overzicht en zorgt dat alles goed verloopt.  Verantwoordelijk voor het zakelijke en financiele deel. 

All things digital

Steven Zwerink

Kijken, klikken, kopen. Al meer dan tien jaar maakt Steven met veel plezier websites voor (startende) ondernemers. Digitaal een deur openzetten en dan in de ‘echte’ wereld het effect zien, dat is zijn missie.

all things social

Miryam Arntzen

Miryam helpt ondernemers om social media leuk te houden. Zorg voor meer online zichtbaarheid en vergroot je trustworthiness door consequent met relevante content aanwezig te zijn op social media.

all things Photography

Stefanie Spoelder

Stefanie maakt en leert mensen alles over prachtige foodfotografie. Alle foto’s op onze sites zijn gemaakt door haar en ze ondersteunt jou met extra foto’s en praktische fotografietips voor in de keuken.

all things design

Anoniem

Pure Food Concepts werkt samen met een aantal briljante ontwerpers. Zoals dat gaat met vele grote artiesten gaan zij anoniem door het leven. Desalniettemin staan ze ons en jou ter beschikking!