Pakket aanvragen

Ben je enthousiast geworden?
Hier kun je het pakket aanvragen waar je mee aan de slag gaat. 

Kies hier de optie die het beste bij je past en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Is Pure Food Concepts iets voor jou?

Het platform is gebaseerd op het succes van Puur Deliz. Een maaltijdservice opgebouwd door eigenaar Silvia Tatti. De kernwaarden van Puur Deliz zijn één op één overgenomen in dit platform. Het gaat om de kernwaarden ‘puur’, ‘vers’, ‘authentiek’, ‘beleving’, ‘eerlijk’, ‘heerlijk’, ‘kwaliteit’ en ‘fair geprijsd’. Simpel gezegd: Super goed en super lekker eten met mooie, verse en eerlijke producten tegen een normale prijs.
En, zeer belangrijk, er zijn geen shortcuts door gebruik van pakjes, zakjes of andersoortige halffabrikaten. Gegrilde groenten zijn dan ook echt zelf gegrilde groenten en komen niet uit een pot. En dat proef je! Jouw doelgroep waardeert de ambachtelijke en pure manier van werken.

Verder hoef je geen gediplomeerd kok te zijn. Silvia is autodidact en heeft de Italiaanse keuken geleerd van haar Italiaanse moeder door simpelweg te kijken, te proeven, samen te doen en uiteindelijk zelf te doen. Om succesvol te worden is het een vereiste dat je smaken herkent en daar in weet te balanceren. 

Herken je je in dit profiel, dan is dit concept voor jou gemaakt. 

Het concept levert jou alle recepten, foto’s en andere instrumenten; maar het resultaat bepaal je zelf! Jouw passie maakt een gerecht een  uitblinker en maakt dat de klant uiteindelijk onderdeel wordt van jouw “familie”.

Aanvraagformulier

Hier kun je het pakket aanvragen dat het beste bij je past. Vul onderstaan formulier vrijblijvend in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.