Het pakket

Pure Food Concepts geeft jou tegen een concurrerende vergoeding alles wat je nodig hebt om of je bedrijf vanaf niets op te zetten, of, om je reeds bestaande bedrijf die boost te geven om zelfs binnen enkele dagen in te kunnen spelen in de vraag vanuit de markt naar “pure” en “eerlijke” gerechten, als tegenhanger van het ‘fastfood’. 

Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende opties om in jouw Pure Foods Pakket te stoppen. Sommige optie betaal je eenmalig, anderen zitten bij je abonnement inbegrepen.

Pure Food

Pure Food is de enige vaste optie en vormt de kern van het concept: slim doordachte ovengerechten met professionele foodfoto’s. De “tips & trics” hoe een succesvolle maaltijdservice op te starten krijg je er bij, net als jouw lidmaatschap aan de community van Pure Food Concepts. Met de basis “Pure Food” krijg je: 

Pure Food Plus

Pure Food Plus is de uitbreiding op Pure Food. Het geeft je naast de maaltijdservice de mogelijkheid om je expertise nog breder in te zetten en jouw liefhebbers nog verder te bedienen. Met dit pakket krijg je alle benodigde informatie om  je website in enkele dagen klaar te maken om de volgende onderdelen aan te bieden: 

Pure Business

Deze optie is voor jou perfect als je nog niet staat ingeschreven bij de KVK en eigenlijk niet goed weet hoe je je eigen bedrijf opzet. Of gebruik deze optie omdat je dit onderdeel van het opzetten van je bedrijf eigenlijk niet zo leuk vindt en het alleen maar afleidt van wat je eigenlijk wilt doen: koken! Dit pakket gaat jou helpen op de volgende punten

Pure Web

Heb je nog geen website of heeft je huidige echt die update nodig? Kies dan voor deze optie. Wij kunnen jou een goede en cleane website aanbieden met hosting op eigen server inclusief back-up en ondersteuning. Kies je deze optie dan krijg je:

Pure Design

Jouw naam verdient natuurlijk een bijpassend logo! Het designteam kan je een compleet pakket aanbieden waarmee je de standaard producten weer persoonlijk maakt. Hierbij krijg je:

Pure Admin

Jij wilt je het liefst alleen bezig houden met creatief zijn in de keuken. Dat snappen wij. Maar helaas hoort die administratie en de boekhouding er wel echt bij. Wij hebben de kennis en de vaardigheden in huis om jou hier op passende manier in te ondersteunen om te zorgen dat je altijd je boekhouding netjes hebt. Moet je zelf wel de bonnetjes bewaren en inscannen. Met dit pakket krijg je:

Pure Photography

Goede foto’s gaan je helpen. Dat is één van de dingen welke afgelopen jaren hebben bijgedragen aan het succes. Wat ook van belang is zijn goede foto’s welke je zelf met je telefoon maakt. Dus even tussendoor een procesfoto voor op de stories op Instagram. Je volgers houden er van. Dit pakket geeft je:

Pure Social

Instagram, het gaat jou online vriend worden! Het is gebleken dat Instagram het medium is waar veel van jouw klanten actief op zijn. Ze vinden het geweldig om te zien wat jij in de keuken voor hen maakt. De afgelopen jaren hebben wij veel geleerd over gebruik Social Media en daarnaast heeft Pure Food Concepts haar eigen Social media expert. We nemen je graag mee en helpen je graag op weg. Dit pakket geeft jou: 

Pure Coaching

Met alle genoemde opties ga jij een vliegende start krijgen. We snappen dat het veel is en we snappen dat je misschien nog sneller wilt. Zijn er onderwerpen waar je graag meer begeleiding bij wilt hebben, of onderwerpen waar je graag over wilt sparren, dan staat ons team voor je klaar.  

Jij geeft aan waar je hulp bij kan gebruiken, wij zorgen voor de juiste match met onze expert op dat gebied! 

Klaar om te starten?

Vraag dan nu vrijblijvend alle informatie aan over het pakket van jouw keuze!