Puur leven: Leef je puurste leven ❤

Puur leven vanuit je passie! Het is misschien een beetje een copy van ‘Leef je mooiste leven’ van  Micheal Pilarczyk, maar dan wel mijn variant; leef je puurste leven! Vanuit die gedachte ben ik medio 2016 gestart met het uitdenken en op de markt zetten van Puur Deliz.

Een maaltijdenservice of “take-out-maaltijden-aanbieder” maar dan met een twist!

Want als enorme zeikerd als het op eten aankomt, gruwel ik van het idee van zwetende pasta’s in plastic of aluminium bakjes! Ook al gooi je er termen als bio degradable tegen aan, het blijft een disposable. En eerlijk is eerlijk, zo’n disposable op tafel staat niet echt heel mooi. En bovendien associëren veel mensen dit ook met ongezond eten. Want ja, take out is meestal ook ongezond eten.

Ook laat de kwaliteit van de meeste take out maaltijden echt te wensen over! Zelfs als een maaltijdservice niet per se junk food aanbiedt; op het moment dat je een pasta gaat ‘opwarmen’ of kaas voor een tweede (soms zelfs derde) keer gaat smelten, kan dit niet veel kwaliteit beloven. Maar dat is mijn ongezouten harde en niet objectieve mening, als grote zeikerd op het gebied van eten.

Puur leven, Puur Deliz

Vanuit die gedachte is Puur Deliz ontstaan. Een maaltijdservice met de focus op pure, kwalitatieve en (h)eerlijke Italiaans ovenmaaltijden. Gerechten die zich ervoor lenen om van te voren klaargemaakt te worden in (terracotta) ovenschalen. Deze gaan bij de liefhebbers (ik vind ‘klant’ zo’n vervelend woord) in hun eigen oven om de maaltijden af te maken. En zo ontstaat “Take out met de beleving van homemade“. Één van de gerechten die zich hier echt perfect voor leent, en ondertussen mega favoriet is bij de Puur Deliz liefhebbers, is de Lasagna. Doordat de pasta niet dubbel gegaard wordt en de verschillende kazen niet meerdere keren gesmolten worden en ook de saus (met bechamel) niet meerdere keren verhit wordt, krijg je echt de kwaliteit van een homemade maaltijd!

Het Puur Deliz concept is voor mij de ultieme manier om te leven vanuit mijn eigen kernwaarden: puur leven. Het geeft mij de kans om te doen wat ik het liefst doe; op een mooie en PURE manier met eten werken en op mijn eigen voorwaarden werken. De liefde en passie voor eten kan ik helemaal op mijn manier vormgeven en dit perfect combineren met het grootbrengen van mijn zoontje. Ik heb heel cheesy gezegd, al mijn liefdes onder één dak en leef zo mijn puurste leven.

Liefs,

Silvia